Submit
Studio
Shop
©2011-2020 Thisispaper, Inc.
30.01.2020

Villa RA by MORQ

Research, ArchitectureInteriors




Expansive openings punctuate the earth-toned facade of this home designed by architecture practice MORQ, which is on a hillside in southern Italy.


Photography: Givlio Aristide, Pep Sau

Through its spatial organization and materiality, the traditional yet contemporary house creates a visual and tactile continuity between landscape and architecture to preserve the beauty of its context. Both monochrome and vibrant, the transforming Villa RA shifts in hue throughout the day in response to sun and land, revealing movement through shadows and ever changing material nuances.


Architects: MORQ
Location: Calabria, Italy

Year: 2019


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products