︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

30.11.2018

Summer House in Linescio by Buchner Bründler Architekten

ResearchArchitecture, Interiors


Photography: ©Ruedi Walti

A 200 year old existing stone house in Linescio, Switzerland was renovated by Buchner Bründler Architekten with a distinctive, minimalistic approach.


The house has been completely left in its original state on the outside, while in the interior, a house within a house was constructed. A new minimal concrete shell has transformed the space into a contemporary living space with a unique, calm atmosphere. All new elements are consistently made of concrete: the bathtub as a recess in the floor, and the kitchen worktop with a sink integrated as a single cast form.



©Buchner Bründler Architekten
Location: Linescio, Switzerland
Completion: 2008-2010


Follow:   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn   Ello   Are.na   Medium    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random







Thisispaper is an art direction, design and architecture studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎  ︎  ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark

Thisispaper Shop

Next generation brands for better tomorrow.


See all brands