©2011-2018 Thisispaper, Inc.

26.14.2017

Michael Hemmi blended a tiny home into the Swiss landscape

ResearchArchitecture



@Michael Hemmi

Michael Hemmi designed a cozy home for his brother, utilizing limited space to the maximum.

The site is situated on the outskirts of a Trimmis, a charming village in Switzerland. Due to limited buildings width, the house is rather small and narrow, reveali
ng its spatial richness in its longitudinal section.

The interior is organized around the path, leading through the whole house. This feature makes the inside appear bigger, than it actually is and defines the spacious appearance. The rough facade, covered with lime plasterwork creates a seamless blend with the surrounding landscape. Meanwhile, the larch wood, which was used for the windows, the door and the furniture, creates warm and welcoming atmosphere.






Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random




Shop News:  Holiday Offer🎄20% OFF

Thisispaper is an art direction, design and architecture studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more




Projects by Thisispaper Studio:
Biosphe.re, Yenisei, RAW, A345+, A-Place and more.





Sign up for our Newsletter


What's important in contemporary arts, design, culture and life delivered to you every week.


©2018 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.