Submit
Studio
Shop
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

29.04.2019

Holiday House in Sarzeau by RAUM

Research, Architecture, Interiors



Located in the north coast of the Rhuys peninsula, the house takes place at the edge of a lightly residential area and a wood overhanging the sea.


Architect: RAUM
Photography: Audrey Cedran


The project set up in this wooden hill and offers several living areas connected to the outside in a particular way. The structure of the building and the windows are made out of a wood as well as the facade which is lined with vertical wood slats. The ground floor proposes an entire free space in which two enclosed wheeled beds allows to sleep both inside and outside in the courtyard or on the terrace facing the garden. On the first floor, the main bedroom opens onto the exterior through a large window providing a particular experience with the landscape.




Architect: RAUM
Location: Morbihan, France

Year: 2013


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products