︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

18.12.2017

Hans Verstuyft Architecten created space with tangible sense of soul

Research, Interiors

©Hans Verstuyft Architecten


Belgian practice Hans Verstuyft Architects designs spaces with tangible sense of soul. This time, we would like to share with you their project Renovation House V — refurbishment of a home in Antwerp, Belgium, which is not an exception.


The team of Hans Verstuyft Architects has restricted the plan and finished the space with the use of raw materials. The large scale of concrete was mixed with the warmth of natural wood, what created welcoming atmosphere. An array of planks was used for the ceiling within the kitchen. A custom-built wooden bench highlights the width of the space and creates a pleasant accent.




Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Thisispaper Shop

Next generation brands for better tomorrow.


See all brands






Thisispaper is an art direction, design and architecture studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎  ︎  ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.



Mark