Submit
Studio
Shop
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

©Brigida Gonzalez


The Stuttgart based Kaestle Ocker Roeder (C18) Architekten realised this silent and delicate interior design for the 1954 built funeral parlour in Aalen, close to their home town. The wide vault – a reinforced concrete structure – is sheathed by a dense willow network, which gives a warm atmosphere to the space.




Year: 2009
Address: Waldfriedhof, 73430, Aalen, Germany
©Kaestle Ocker Roeder Architekten


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products