Submit
︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

19.07.2019

Forja House by Pablo Pita

Research, Architecture, Interiors


©José Campos

Pablo Pita Architects develops a project looking for a typological cleansing and a formal abstraction as an integrating option with nature. 


Conceptually, it translates into an open space and a small distribution area: a dense dwelling, related to its surroundings through large windows. On the highest slope, a concrete water tank characterizes the external social space, tied to the existing granite wall and the rural animal path.



Architect: Pablo Pita
Location: Cinfães, Portugal

Year: 2018


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products