Submit
︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

©Daigo Ishii + Future-scape Architects

This low-cost public cottage for locals and tourists is located within a beech forest park in a region which receives some of the heaviest snowfall in Japan, often reaching four meters. The structure was intended to be a place where visitors would be refreshed not only by the surrounding nature, but also by the architecture itself.


Photography: Koji Fujii



 
Architect: Daigo Ishii + Future-scape Architects
Location: Tokamachi, Japan

Year: 2010


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Next generation brands for better tomorrow.


See all brands