Submit
Studio
Shop
©2011-2019 Thisispaper, Inc.


The location, in Denmark, is a protected landscape predominated by vacation homes placed amid sand dunes and slopes of moraine rising from surrounding flatlands. In this project the architects sought to recreate the sense and atmosphere of being in the original constructions before they were left unused.


Photography: Laura Stamer



Architect: Johansen Skovsted Arkitekter
Location: Denmark

Year: 2018


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products