Submit
Studio
Shop
©2011-2019 Thisispaper, Inc.
11.09.2019

Atelierwoning by Raamwerk and Van Gelder Tilleman 

Research, ArchitectureInteriors



The challenge of the project was to built a house and a workshop on a corner lot with limited space.


Photography: Stijn Bollaert

A closed off, but well oriented outdoor space arises by separating both volumes on the plot. The paved outdoor area provides a place to work at sculptures in stone.
A shifted position on the plot provides adequate privacy but also opens up some chosen views on the surroundings. Workshop and house each have their own spatial proportions, but they share the same idiom. The two structures are slightly different, but have the same formal language.



©Raamwerk & Van Gelder Tilleman
Location: Mariakerke (Gand), Belgium

Year: 2015


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products