Submit
︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

21.06.2019

Atelier Lapidus by Arrhov Frick

Research, Architecture, Interiors


©Arrhov Frick

Atalier Lapidus was conceived as a summer house for a writer and his family. 


The design process began with vignettes – a small structure placed in a forest, open faςades disintegrating the boundary between interior and exterior place, a pool as a lake, a writing desk facing the evening sun. The decision to create a clear and minimal structure allowed the life inside the building to be unobstructed and unfettered.


— a fragment from weArch
Photography: Mikael Olsson



 Architect: Arrhov Frick
Location: Skägga, Sweden

Year: 2018


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Next generation brands for better tomorrow.


See all brands