Submit
︎
©2011-2019 Thisispaper, Inc.

13.08.2019

A Country House in Chievo by Studio Wok

Research, Architecture, Interiors



Studio Wok inserts home into stone barn in the Italian countryside.


Photography: Simone Bossi

The house introduces a ‘spatial and material dialogue between history and modernity,’ and was conceived with minimal impact on the surrounding environment. This aspect of sustainability was ensured with the use of efficient technical devices and systems as well as natural materials. The surrounding garden — with its preserved magnolia tree — had also been redesigned and integrated into the project.



©Studio Wok
Location: Verona, Italy

Year: 2018


Follow:   Ello   Are.na   Medium   Facebook   Twitter   Instagram   Pinterest   Tumblr    LinkedIn    Newsletter



Need more?    ︎ Index    ︎ Next   ︎ Random


Mark

Be inspired, be curious.
Sign up to our weekly ︎ newsletter


Join over 11,000 readers and receive carefully curated news from contemporary arts, design, technology and life.


Subscribe now



Let’s be in touch: Telegram

︎  ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎


©2011-2019 Thisispaper, Inc.
All rights reserved.
Mark




Thisispaper is an art direction and design studio founded in 2011, specializing in brand development and innovation.



Learn more



Thisispaper Shop

Honest, handmade, future.


See all products